miércoles, 20 de mayo de 2009

noves tecnologies

Actualment vivim a l'era de la informació, podem trobar infomació -certa o falça- a internet, a la televisió, als llibres...
Moltes vegades en tenim tanta que ens veiem saturats i no sabem triar-la bé i per tant utilitzar-la com cal.
Al nostre avast tenim un munt de recursos tecnològics que no sabem getionar.
Abans i tampoc parlo de l'època "iabadabadú" es comunicava tot per carta amb circulars o sinò es deia de paraula.
Ara les coses han canviat, en la societat en què vivim la comunicació ha fet un gir de 360º.
Facebook, fotolog, twenty, mail... són eines que es fan servir per comunicar-nos i ja no importen les mirades, els somriures i les carícies, perquè dins de la xarxa és difícil d'expressar-ho. La comunicació és tan bona? és millor? Suposo que depen de la persona del moment i la circumstància, però a mi em resulta difícil imaginar-me una relació a travès d 'internet, de fet, em resulta impossible.
En la pedagogia les relacions són molt importants, crec que el tracte amb els umans és indispensable per fer bé la nostra feina. Malgrat estar bastant en contra de les noves tecnologies sé que les he d'apendre a fer servir i que poden ser molt profitoses.
Sóc molt reticient en aquest aspecta i sé que a qualsevol feina que busqui el domini d els noves tecnologies serà un requisit sine qua non, però jo sóc una gran defensora de les relacions humanes de tu a tu sense cables pel mig.
A poc a poc me les aniré fent meves i aprofitaré tots els seus recursos, però de moment encara ens mirem amb recel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario